Teambuilding activiteiten in Amsterdam

Teambuilding activiteit Amsterdam

Teambuilding activiteiten Amsterdam

Teambuilding activiteiten, een functionele manier om de samenwerking en communicatie in een bedrijf of sportteam te verbeteren. Waar kan dit beter dan in het bruisende Amsterdam? Er zijn enorm veel mogelijkheden! Speciaal voor jou hebben wij verschillende opties op een rijtje gezet.

1. Moco Museum Amsterdam

Een bijzondere activiteit in Amsterdam is het bezoeken van het Moco Museum. Moco Museum is een onafhankelijk museum met een breed scala aan inspirerende moderne, hedendaagse en straatkunst – gevestigd in Amsterdam (Nederland) en Barcelona (Spanje). De echte kunstliefhebber moet hier zijn geweest. Met tentoonstellingen van Banksy en Salvador Dalí, naast de wisselende tentoonstellingen van opkomend talent, biedt het museum een unieke en inspirerende ervaring die niet gemist mag worden. Het museum is gelegen in het centrum van Amsterdam en daardoor perfect te combineren met andere activiteiten!

Moco-Museum Amsterdam

2. Amaze Amsterdam Museum

Een museum, anders dan andere musea, dat is het Amaze Amsterdam Museum. Het Amaze museum neemt je mee op een interactieve reis door een wereld van illusie en verwondering, deze reis gaat door verschillende kamers met elk haar eigen illusie. In één van deze kamers worden de bezoekers oneindige spiegels gepresenteerd, waardoor ze zichzelf oneindig aantal keer zien in de spiegel. Een andere bijzondere kamer is de kamer met de omgekeerde ruimte, waar bezoekers zich in een volledig omgekeerde kamer bevinden. Van meubels tot plafonds, alles lijkt ondersteboven te zijn. Het is een surrealistische ervaring die je geest zal uitdagen en je zintuigen zal prikkelen.

AMAZE-Amsterdam

3. Amsterdam Light Festival

Een ander bijzondere teambuilding activiteit is het jaarlijkse terugkerende Amsterdam Light Festival. Dit festival vindt plaats in de donkere wintermaanden in Amsterdam. Het festival moet je aanschouwen vanaf het water door middel van een rondvaart over de Amsterdamse wateren. Een eerbetoon aan de stad en de grachten. Het festival brengt kunstenaars van over de hele wereld samen om unieke en innovatieve lichtinstallaties te creëren die de grachten en gebouwen van Amsterdam verlichten. De kunstwerken variëren van interactieve installaties tot architecturale projecties en zijn te vinden op verschillende locaties in de stad, waaronder de beroemde grachten en historische gebouwen.

Rondvaart-Amsterdam-Light-Festval-2

4. Icebar in Amsterdam

Echt even gezellig een drankje doen samen met het team? Bezoek dan de Amsterdam Icebar, dit is geen normale bar, maar hier is alles gemaakt van ijs, inclusief het glas waarin je bier word geserveerd. Wanneer jullie op zoek zijn naar activiteit die anders is dan andere, dan behoort dit bezoek zeker tot de mogelijkheden. Naast de bar zelf biedt de Amsterdam Icebar ook een loungegedeelte waar bezoekers kunnen opwarmen en genieten van een drankje in een iets minder koude omgeving. Er zijn ook verschillende pakketten beschikbaar, waaronder combinatietickets met andere attracties in de stad, zoals een rondvaart door de grachten.

Icebar-Amsterdam

5. Rondvaart in Amsterdam met een groep

Over rondvaarten gesproken… Amsterdam is de stad van de grachten en de wateren die door de hele stad de weg weten te vinden. Een stad van de vele rondvaarten, een uitstekende manier om de stad op deze manier te verkennen. Op het gebied van rondvaarten is er veel mogelijk in Amsterdam. Een uitgelezen mogelijkheid voor een teambuilding activiteit! Hieronder zijn een aantal mogelijke rondvaarten in Amsterdam geselecteerd:

 

Lees ook: Rondvaart in Amsterdam met eten

Deel deze blog

Gerelateerde blogs