Rondvaart in Amsterdam met eten

Rondvaart in Amsterdam met eten

Rondvaart in Amsterdam met eten

Amsterdam staat bekend om de mooie bezienswaardigheden en de prachtige grachten. Een rondvaart in Amsterdam is de perfecte manier om de stad beter te leren kennen. Vanaf het water worden plekken zichtbaar die je nog nooit eerder zijn opgevallen. Genieten van de bezienswaardigheden en tegelijkertijd genieten van een heerlijke maaltijd! Dan is deze rondvaart met eten de juiste optie voor jou!

Naast de bezienswaardigheden die je kan zien vanaf het water kan je genieten van het heerlijke eten dat word geserveerd. Een heerlijk uitje voor samen met je geliefde, familie of vrienden! Echt een manier om even tot rust te komen en te ontspannen! Geen zorgen over waar je moet eten, dit doe je aan boord!

Rondvaart Amsterdam Rijksmuseum

Het ontdekken van Amsterdam doe je via het water! Varen door de grachten van Amsterdam geeft een rustgevend gevoel en een uitgelezen mogelijkheid om de hoofdstad te leren kennen. Het wordt nog specialer wanneer je de rondvaart combineert met een bezoek aan het wereldberoemde Rijksmuseum.

Het Rijksmuseum is een van de grootste en meest prestigieuze kunstmuseums van de wereld. Verschillende collecties van de Nederlandse kunst zijn hier te vinden, met beroemde kunstenaars zoals Rembrand, Van Gogh en Vermeer. Kortom dit moet je een keer hebben bezocht in je leven.

Profiteer nu van de het combinatieticket, waarmee je een rondvaart en een bezoek aan het Rijksmuseum in één hebt! Met een combiticket hoef je niet in de rij te staan voor toegang tot het museum en heb je meer tijd om te genieten van de kunst in het museum.

Rondvaart Amsterdam Light Festival

Het Amsterdam Light Festival moet je hebben meegemaakt in je leven. De hoofdstad wordt versierd met prachtige kunstwerken en lichtinstallaties van internationale kunstenaars. De hele stad is ondergaat een adembenemende metamorfose. De beste manier om dit lichtkunstwerk te aanschouwen is door middel van een rondvaart door de grachten van Amsterdam.

Tijdens de rondvaart – die je voor een optimaal resultaat het best ’s avonds kan doen – wordt je meegenomen in de schoonheid van Amsterdam. De lichtshows geven een extra dimensie aan de stad en zullen je verstelt laten staan. Een ervaring die je zeker niet mag missen.

De rondvaart van het Amsterdam Light Festival is in diverse talen beschikbaar en er worden speciale arrangementen beschikbaar gesteld. Een uitstekende manier om in de wintermaanden de stad te verkennen.

Rondvaart Amsterdam met drank

Op zoek naar een rondvaart in Amsterdam in combinatie met drank? Lees dan snel verder! In de afgelopen jaren hebben bezoekers van over heel de wereld genoten van hun bezoek aan de Heineken Experience, dit deden zij in combinatie met een rondvaart door de grachtengordel van Amsterdam!

De beroemde brouwerij van Heineken is een bezienswaardigheid die je moet hebben gezien. Boek deze brouwerij en rust daarna uit op de boot met een drankje, maar anders kan natuurlijk ook! Deze rondvaart in Amsterdam met drank is voor families, vrienden en iedereen die wil genieten van de stad!

Lees ook: Teambuilding activiteiten in Amsterdam

Deel deze blog

Gerelateerde blogs