Bezoek Het Amsterdamse Winterparadijs!

Het Amsterdamse Winterparadijs

In december is het zover! De RAI Amsterdam (in-& outdoor) wordt omgetoverd tot Het Amsterdamse Winterparadijs, dit jaarlijks terugkerende evenement is een hit onder verschillende leeftijdscategorieën. In dit artikel lichten wij dit Amsterdamse evenement verder toe!

Wat is het Amsterdamse Winterparadijs?

Het Amsterdamse Winterparadijs is een ultieme winterbeleving. Zowel overdag als ’s avond is er genoeg te beleven. Het Winterparadijs biedt bezoekers een scala aan winterse activiteiten en attracties. Schaats op de 3400 m2. binnen- en buitenschaatsbaan, geniet van het uitzicht in het reuzenrat en glij van een schans op echt sneeuw. ’s Avond is de bar geopend in het Après-ski dorp, verschillende Nederlandstalige artiesten komen hier optreden. Tino Martin was afgelopen jaar een graag geziene gast.

Wat is er te doen bij Het Amsterdamse Winterparadijs?

Naast de eerder genoemde activiteiten zijn er nog ontelbare winterse activiteiten. Geniet van het winterplein, foodparadijs, muziekparadijs, boomerang baan, ijsracen, sneeuwballen gooien, langlaufen, kinderschaatsen en nog veel meer! Aan iedere leeftijdscategorie is gedacht!

Wanneer is Het Amsterdamse Winterparadijs?

Het Amsterdamse Winterparadijs vindt plaats vanaf 15 december t/m 1 januari. De openingstijden zullen net zoals voorgaande jaren van 9:00 tot 1:00 zijn. Let hierbij wel op dat na 21:00 toegang 18+ is.

Hoe oud moet je zijn voor Het Amsterdamse Winterparadijs?

Alle leeftijden zijn welkom bij Het Amsterdamse Winterparadijs! Na 21:00 is toegang 18+.

Hoeveel kost Het Amsterdamse Winterparadijs?

Er zijn verschillende soorten tickets verkrijgbaar bij Het Amsterdamse Winterparadijs:

  • Ochtend ticket: €24,50
  • Regular ticket: €26,50
  • Avond ticket: €24,50
  • Passe-partout: €66,25
  • Passe-partout avond: €48

Bekijk hier meer informatie over de prijzen van de tickets.

Lees ook: Waarom is Amsterdam de hoofdstad van Nederland?

Deel deze blog

Gerelateerde blogs